Шоколад натуральний
Кондитерський натуральний шоколад
– один з найпопулярніших інгредієнтів для виготовлення та декорування десертів. Шоколад входить в рецептуру цукерок, різних кремів, найніжніших начинок для тортів і здоби. Його можна використовувати в якості глазурі, надаючи виробам глянцевий блиск, а також при виготовленні фігурних прикрас, оскільки якісний шоколад швидко застигає і відділяється від поверхні. Натуральний кондитерський шоколад відрізняється за своєю рецептурою від того, що можна побачити на вітринах магазинів.
У процесі приготування вишуканих десертів краще використовувати компоненти, які призначені для професіоналів. Таким чином, Ви виправдаєте очікування вимогливих клієнтів.
- 900 ₴/кгВ наявності
- 480 ₴В наявності
- 900 ₴/кгВ наявності
- 480 ₴В наявності
- 900 ₴/кгВ наявності
- 480 ₴В наявності
- 900 ₴/кгВ наявності
- 460 ₴В наявності
- 900 ₴/кгВ наявності
- 460 ₴В наявності
- 900 ₴/кгВ наявності
- 460 ₴В наявності
- 200 ₴Немає в наявності+380 (96) 196-38-35Менеджер Яна
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
- 200 ₴Немає в наявності+380 (96) 196-38-35Менеджер Яна
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
- 200 ₴Немає в наявності+380 (96) 196-38-35Менеджер Яна
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна