Молоко сухе
Сухе молоко
Це порошкоподібний харчовий продукт, одержуваний сушінням попередньо згущеного молока. Сухе молоко розчиняють (відновлюють) в теплій воді (38~45°C).
Сухе молоко за органолептичними та поживними якостями практично не поступається пастеризованому натуральному молоку. Цільне відновлене молоко в основному використовується для безпосереднього вживання населенням, знежирене - при виготовленні хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і т.п.
- 350 ₴/кгВ наявності
- 200 ₴В наявності
- 200 ₴/кгНемає в наявності Оптом і в роздріб+380 (96) 196-38-35Менеджер Яна
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
- 110 ₴Немає в наявності+380 (96) 196-38-35Менеджер Яна
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна