Молочний шоколад 30% у калетах (дисках) розміром 50мм, бельгійського виробництва корпорації Cargill Cocoa" (Нідерланди).
Виготовлений з якісніх какао бобів, зібраний на плантаціях Кот-д ' Івуар, без застосування пальмових жирів. Без ГМО, наявність сертифікату кошерності.
Використовується для:
- створення смачних і красивих шоколадних цукерок та шоколаду з різноманітними начинками;
- ліття шоколадних фігурок будь-якої складності і розмірів;
- виготовлення і покриття кондитерських виробів;
- використання в шоколадних фонтанах та фондю;
- та просто смакувати цим шоколадом без домішок та емульгаторів.
Готовий до вживання.
Склад: какао терте, масло какао, цукор, їй молоко, суха молочна сировотка, соєвий ліцетин, ароматизатор ванілін.
Загальний вміст какао в сухих речовинах: 30%
Жирність: 31%
Виробник: Cargill, Нідерланди
Країна виробник: Бельгія
Органолептичні показники: Диски. Типовий темно-коричневий колір.
Умови зберігання: У складі з постійною температурою 18ºС і відносною вологістю до 60%.
Фасування: 250 грам в крафт-пакети з вікном, запаєні
Cargill, Inc.
Постачання та виробництво какао тертого, какао-масла, какао-порошку та шоколаду здійснюються компанією з заводів, що знаходяться в Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Франції. Основними плантаціями вирощування какао бобів, з яких здійснюється постачання сировини, це країни Кот-д ' Івуарі та Гана. Cargill це провідний світовий лідер у переробці какао-бобів.
Cargill, Inc. - найбільша приватна продовольча компанія США, що належить родін Каргілл і Макміллан. Заснована в 1865 році. Штаб-квартира розташована в місті Міннетонка, штат Міннесота.
Компанія працює в 70 країнах світу. 150-річний досвід роботи.
Підрозділ «Каргілл» - «Каргілл Какао і Шоколад» - є одним з провідних світових переробників какао-бобів і виробником високоякісних какао-продуктів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 250 г |
Тип шоколаду | Молочний |
- Ціна: 200 ₴