Какао-масло натуральне 1кг, Gerkens (Кот Д'івуар) Нідерланди
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
395 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Натуральне какао-масло першого прямого віджиму, без додаткової термічної обробки. Виготовлено з какао бобів зібраних на плантаціях КотД'івуар (Африка) з сорту "Forastero". Какао масло має пряний смак та аромат, легкий присмак олії.
Якісні показники для какао-масла:
- Вологість, не більше: 0,3%
- Точка плавлення: 32,0 — 36,0
- Енергетична цінність на 100г: 899ккал.
Виробник: Gerkens Cacao (Cargill)
Країна походження: Кіт Д'івуар (Африка)
Країна виробник: Нідерланди
Дата виготовлення: Листопад 2019року
Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.
Умови зберігання: при температурі 16-25°С в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів.
Фасування: Слайд-пакет 1кг, Картонний ящик 25 кг
Какао-масло отримують з плодів шоколадного дерева - це рідкісне поєднання приємного з корисним. Цей продукт широко використовується в приготуванні якісного натурального шоколаду, так само в косметології та навіть в медицині. Какао-масло отримують з тертого какао шляхом пресування на гідравлічних пресах. При охолодженні какао-масла до температури нижче 20 °С воно набуває кристалічної структури, стає твердим і крихким.
Застосування:
- Кондитерство: використовується для приготування шоколадного велюру, шоколаду, цукерок, начинок, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів.
- Медицина: як протизастудний засіб.
- Косметологія: для догляду за шкірою обличчя і тіла.
Масло какао має білуватий колір і м'яку текстуру. Продукт з давніх часів використовується в якості сполучної речовини для виробництва білого та чорного шоколаду. Какао-масло має м'який шоколадний смак та містить багато природних антиоксидантів та мінералів, таких як магній, мідь, марганець. Олеїнова, пальмітинова, стеаринова кислоти, що входять до складу цього продукту, виводять вільні радикали з організму. У той же час в маслі какао міститься тільки залишкова кількість кофеїну і теоброміну.
Одним з найбільш важливих якостей какао-масла є його висока стабільність в порівнянні з іншими жирами. Це обумовлено наявністю великої кількості антиоксидантів. Саме цей унікальний аспект дає йому вражаючий термін зберігання 2-5 років.
Стабільність при кімнатній температурі, але відносно низька температура плавлення робить його ідеальним базовим маслом для косметичних засобів при виготовленні мазей, лосьйонів, бальзамів для губ.
Звичайно ж це основний інгредієнт для приготування шоколаду. Саме завдяки цьому компоненту шоколад «тане» в роті.
Компанія Cargill займається поставками продуктів харчування, сільськогосподарських, фінансових і промислових товарів і послуг по всьому світу. На основі своїх знань та більш
ніж 150-річний досвід роботи, компанія спільно з фермерами, клієнтами, урядами та місцевим населенням допомагаємо партнерам досягати успіху. У нашій компанії працюють
155 000 людей з 70 країн, і пріоритетом кожного з них є поставка екологічно чистих та корисних
харчових продуктів по всьому світу, зниження впливу на навколишнє середовище та підвищення рівня життя населення в тих регіонах, де ми живемо і працюємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Какао-олія |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Жирність | 99 |
Інгредієнти для приготування | Шоколаду |
- Ціна: 395 ₴/кг