Кошик
773 відгуків
Кошик
Пектин яблучний, 1кг. Китай
влево
  • Пектин яблучний, 1кг. Китай, фото 2
  • Пектин яблучний, 1кг. Китай, фото 3
  • Пектин яблучний, 1кг. Китай, фото 4
  • Пектин яблучний, 1кг. Китай, фото 5
вправо

Пектин яблучний, 1кг. Китай

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

780 /кг

Показати оптові ціни
+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пектин яблучний, 1кг. КитайПектин яблучний, 1кг. Китай
780 /кг
В наявності
+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Яблучний пектин - є одним з найбільш універсальних стабілізаторів.

Пектин тип HSA103 - очищень високометоксілірованний пектин, який желюєтья з середньо-швидкою швидкістю, отриманий шляхом екстракції яблучних вичавок і стандартизований цукром (сахарозою).

Використовується для виготовлення:

варення, мармелад і джеми із середнім вмістом цукру в загальній масі не менше 60%

як використовувати пектин для приготування мармеладу можете прочитати в данній статті 👉"Використання пектину для приготування мармеладу"

Потенційні можливості:

  • Прекрасні желюючі якості
  • Легка еластична структура
  • Низька температура садки
  • Застосуємо для швидкого формоутворення

Дозування і спосіб застосування:

Для желейних кондитерських виробів - 0.4~1.0%

Вказівки щодо застосування:
Ми рекомендуємо розчиняти Пектин у води перед додаванням в основні фруктові суміші.

Органолептичні показники: легкосипучий, світлий коричнево-жовтуватий порошок, без запаху та смаку.

Специфікація:

  • Желююча сила: 150±5
  • Температура желювання: 65~75°С
  • Ступінь етерифікації: 65~68%
  • Годину желювання 8~15 хв

Країна виробник: Китай

Энергетична цінність: 550-650 кДж

Умови зберігання:

  • в сухому прохолодному місті,
  • максимальна температура +25ºC
  • відносною вологістю до 60%.
  • термін зберігання 24 місяця

Фасування: у пакетах ЗІП з замком 1кг, в мішках по 25кг

Пектин не є генетично модифікованим продуктом, а також не був виготовлений з генетично модифікованої сировини.

Пектин не містить алергенів і складових тваринного походження. Під час виробничого процесу не використовуються алергени і складові тваринного походження.

КОРИСТЬ ПЕКТИНУ

Користь пектину проявляється при його використанні в їжу для стабілізації обміну речовин. Він здатний знижувати вміст холестерину в організмі, поліпшувати перистальтику кишечника і периферичний кровообіг. Але найціннішим його властивістю можна сміливо назвати здатність очищати від шкідливих речовин (радіоактивні елементи, пестициди і іони токсичних металів) живі організми. Тому багато фахівців називають цю речовину санітаром організму.

Завдяки своїм позитивним властивостям пектин широко застосовується і у фармацевтичній промисловості. Користь пектину для здоров'я є цілком очевидною, так як його обволікаючі та в'їхав яжучі властивості сприятливо позначаються на стані слизової оболонки шлунковокишкового тракту. При виразкових захворюваннях він діє як легкий протизапальний та знеболюючий натуральний засіб.

Основні
Країна виробникКитай
Вага1000 г
ТипЗагущувач
  • Ціна: 780 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner