Кошик
773 відгуків
Кошик

Використання пектину для приготування мармеладу

МАРМЕЛАД

Скільки потрібно пектину яблучного для приготування мармеладу:

Таблица даст возможность собрать любой мармелад из свежих ягод и фруктов (не замороженных), из расчета на 1кг пюре.

👉Последовательность работы: 

🔸Смешать 1/10 сахара с пектином и кислоту с водой

🔸Смешать в сотейнике пюре, сахар и глюкозу, нагреть до 50°С

🔸Постоянно помешивая ввести «дождиком» сахар с пектином в массу

🔸Не переставая помешивать, довести массу до нужной температуры (см. таблицу)

🔸Снять с огня, добавить кислоту, быстро перемешать и вылить в форму: рамку, силиконовую форму

🔸Через 20 мин накрыть пищевой пленкой

🔸Через 2-4 години нарізати кубиками і обваляти в цукрі, дати підсохнути добу, періодично перевертаючи

🔸Стряхнути зайвий цукор, упакувати.

Не зберігати мармелад в холодильнику.
Термін зберігання від 1 до 3х місяців в герметичному контейнері.

Пектин яблучний можна придбати в магазин Choco Life, фасовка від 100 грам

Пектин яблучний
Пектин яблучний 1кг

 
Пектин яблучний
Пектин яблучний 500г

 
Пектин яблучний
Пектин яблучний 100г

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner