Корзина
477 отзывов

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Корзина
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сублимированные фрукты, ягоды

Сублімація — це іноваційна технологія виготовлення продуктів, що являє собою видалення вологи зі свіжозаморожених плодів в умовах вакууму.

Такий спосіб сушіння дозволяє практично повністю, до 95%, зберегти поживні речовини, мікроелементи, вітаміни і навіть первісну форму ягід і фруктів без потреби застосування жодних ароматизаторів, консервантів і барвників.

Використовуючи сублімовані фрукти в кулінарії можна не турбуватися, про те, що вони можуть змінити консистенцію маси. Сублімовані фрукти додадуть готовому десерту природного кольору, смаку та аромату.