Пектин яблучний, 100 г. Китай
- В наявності
- Оптом і в роздріб
100 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Яблучний пектин - є одним з найбільш універсальних стабілізаторів.
Пектин тип HSA103 - очищений високометоксілірованний пектин, який желюєтья з середньо-швидкою швидкістю, отриманий шляхом екстракції яблучних вичавок і стандартизований цукром (сахарозою).
Використовується для виготовлення:
варення, мармелад і джеми із середнім вмістом цукру в загальній масі не менше 60%
як використовувати пектин для приготування мармеладу можете прочитати в данній статті 👉"Використання пектину для приготування мармеладу"
Потенційні можливості:
- Прекрасні желирующие якості
- Легка еластична структура
- Низька температура садки
- Застосуємо для швидкого формоутворення
Дозування і спосіб застосування:
Для желейних кондитерських виробів - 0.4~1.0%
Вказівки щодо застосування:
Ми рекомендуємо розчиняти Пектин в воді перед додаванням в основні фруктові суміші.
Органолептичні показники: легкосипучий, свтлий коричнево-жовтуватий порошок, без запаху та смаку.
Специфікація:
- Желююча сила: 150±5
- Температура желювання: 65~75°С
- Ступінь етерифікації: 65~68%
- Час желювання 8~15 хв
Країна виробник: Китай
Энергетична цінність: 550-650 кДж
Умови зберігання:
- в сухому прохолодному місті,
- максимальна температура +25ºC
- відносною вологістю до 60%.
- термін зберігання 24 місяця
Фасування: в пакетах крафт дой-пак з замком 100г
Пектин не є генетично модифікованим продуктом, а також не був виготовлений з генетично модифікованої сировини.
Пектин не містить алергенів і складових тваринного походження. Під час виробничого процесу не використовуються алергени і складові тваринного походження.
КОРИСТ ПЕКТИНУ
Користь пектину проявляється при його використанні в їжу для стабілізації обміну речовин. Він здатний знижувати вміст холестерину в організмі, поліпшувати перистальтику кишечника і периферичний кровообіг. Але найціннішим його властивістю можна сміливо назвати здатність очищати від шкідливих речовин (радіоактивні елементи, пестициди і іони токсичних металів) живі організми. Тому багато фахівців називають цю речовину санітаром організму.
Завдяки своїм позитивним властивостям пектин широко застосовується і у фармацевтичній промисловості. Користь пектину для здоров'я є цілком очевидною, так як його обволікаючі та в'яжучі властивості сприятливо позначаються на стані слизової оболонки шлунково-кишкового тракту. При виразкових захворюваннях він діє як легкий протизапальний та знеболюючий натуральний засіб.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 100 г |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 100 ₴