Кошик
773 відгуків
Кошик
Пектин яблучний, 100 г. Китай
влево
  • Пектин яблучний, 100 г. Китай, фото 2
  • Пектин яблучний, 100 г. Китай, фото 3
  • Пектин яблучний, 100 г. Китай, фото 4
  • Пектин яблучний, 100 г. Китай, фото 5
  • Пектин яблучний, 100 г. Китай, фото 6
вправо

Пектин яблучний, 100 г. Китай

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

100 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пектин яблучний, 100 г. КитайПектин яблучний, 100 г. Китай
100 
В наявності
+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Яблучний пектин - є одним з найбільш універсальних стабілізаторів.

Пектин тип HSA103 - очищений високометоксілірованний пектин, який желюєтья з середньо-швидкою швидкістю, отриманий шляхом екстракції яблучних вичавок і стандартизований цукром (сахарозою).

Використовується для виготовлення:

варення, мармелад і джеми із середнім вмістом цукру в загальній масі не менше 60%

як використовувати пектин для приготування мармеладу можете прочитати в данній статті 👉"Використання пектину для приготування мармеладу"

Потенційні можливості:

  • Прекрасні желирующие якості
  • Легка еластична структура
  • Низька температура садки
  • Застосуємо для швидкого формоутворення

Дозування і спосіб застосування:

Для желейних кондитерських виробів - 0.4~1.0%

Вказівки щодо застосування:
Ми рекомендуємо розчиняти Пектин в воді перед додаванням в основні фруктові суміші.

Органолептичні показники: легкосипучий, свтлий коричнево-жовтуватий порошок, без запаху та смаку.

Специфікація:

  • Желююча сила: 150±5
  • Температура желювання: 65~75°С
  • Ступінь етерифікації: 65~68%
  • Час желювання 8~15 хв

Країна виробник: Китай

Энергетична цінність: 550-650 кДж

Умови зберігання:

  • в сухому прохолодному місті,
  • максимальна температура +25ºC
  • відносною вологістю до 60%.
  • термін зберігання 24 місяця

Фасування: в пакетах крафт дой-пак з замком 100г

Пектин не є генетично модифікованим продуктом, а також не був виготовлений з генетично модифікованої сировини.

Пектин не містить алергенів і складових тваринного походження. Під час виробничого процесу не використовуються алергени і складові тваринного походження.

КОРИСТ ПЕКТИНУ

Користь пектину проявляється при його використанні в їжу для стабілізації обміну речовин. Він здатний знижувати вміст холестерину в організмі, поліпшувати перистальтику кишечника і периферичний кровообіг. Але найціннішим його властивістю можна сміливо назвати здатність очищати від шкідливих речовин (радіоактивні елементи, пестициди і іони токсичних металів) живі організми. Тому багато фахівців називають цю речовину санітаром організму.

Завдяки своїм позитивним властивостям пектин широко застосовується і у фармацевтичній промисловості. Користь пектину для здоров'я є цілком очевидною, так як його обволікаючі та в'яжучі властивості сприятливо позначаються на стані слизової оболонки шлунково-кишкового тракту. При виразкових захворюваннях він діє як легкий протизапальний та знеболюючий натуральний засіб.

Основні
Країна виробникКитай
Вага100 г
ТипЗагущувач
  • Ціна: 100 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner