Кошик
781 відгук
Кошик
Какао-масло натуральне 250г, Favorich, Індонезія
влево
  • Какао-масло натуральне 250г, Favorich, Індонезія, фото 3
  • Какао-масло натуральне 250г, Favorich, Індонезія, фото 4
  • Какао-масло натуральне 250г, Favorich, Індонезія, фото 5
вправо

Какао-масло натуральне 250г, Favorich, Індонезія

  • Немає в наявності

450 ₴

+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Какао-масло натуральне 250г, Favorich, ІндонезіяКакао-масло натуральне 250г, Favorich, Індонезія
450 ₴
Немає в наявності
+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Натуральне какао масло першого віджиму із какао бобів сорту Форестеро, вирощених на плантаціях в Індонезії та Малайзії індонезійського виробництва "Аsia COCOA INDONESIA", ТМ «FAVORICH», в зручній упаковці дой-пак з запайкою 250г. Має приємний, легкий аромат шоколаду, не гірчить, смачно в сирому вигляді.

Какао-масло отримують з плодів шоколадного дерева - це рідкісне поєднання приємного з корисним. Цей продукт широко використовується в приготуванні якісного натурального шоколаду, так само в косметології та навіть в медицині. Какао-масло отримують з тертого какао шляхом пресування на гідравлічних пресах.

Якісні показники для какао-масла:

  • Какао-масло натуральне G-100 PPP, Premium Quality ТМ «FAVORICH»
  • Вологість, не більше: 0,3%
  • Точка плавлення: 32,0 — 36,0
  • Йодне число: 32,0 — 38,0
  • Енергетична цінність на 100г: 899ккал.

Органолептичні характеристики:

  • Зовнішній вигляд: світло-жовтий колір (з легким відтінком сірого).
  • Запах: легкий шоколадний.
  • Текстура: Типова
  • Смак: легкий шоколадний, без смаку жиру, не гірчить.

Виробник: Favorich TM, Аsia COCOA INDONESIA

Країна виробник: Індонезія

Фасування: 250г в крафт-пакетах з вікном, запаєний.

Дой-Пак
Крафтовий пакет дой-пак
 
Дой-Пак
Крафтовий пакет дой-пак з ЗИП-замком та запаєний
 
Дой-Пак
Крафтовий пакет дой-пак з вікном

Термін зберігання: 24 місяці.

Умови зберігання: при температурі 16-25°С в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів.

Застосування:

  • Кондитерство: використовується для приготування шоколадного велюру, шоколаду, цукерок, начинок, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів.
  • Медицина: як протизастудний засіб.
  • Косметологія: для догляду за шкірою обличчя і тіла.

Використовуючи какао-масло та какао-терте можна приготувати справжній, натуральний шоколад, про це детально розписано в статті "Рецепт для приготування шоколаду в домашніх умовах".

Корисна інформація:

Масло какао має білуватий колір і м'яку текстуру. Продукт з давніх часів використовується в якості сполучної речовини для виробництва білого та чорного шоколаду. Какао-масло має м'який шоколадний смак та містить багато природних антиоксидантів та мінералів, таких як магній, мідь, марганець. Олеїнова, пальмітинова, стеаринова кислоти, що входять до складу цього продукту, виводять вільні радикали з організму. У той же час в маслі какао міститься тільки залишкова кількість кофеїну і теоброміну.

Одним з найбільш важливих якостей какао-масла є його висока стабільність в порівнянні з іншими жирами. Це обумовлено наявністю великої кількості антиоксидантів. Саме цей унікальний аспект дає йому вражаючий термін зберігання 2-5 років.

Стабільність при кімнатній температурі, але відносно низька температура плавлення робить його ідеальним базовим маслом для косметичних засобів при виготовленні мазей, лосьйонів, бальзамів для губ.

Звичайно ж це основний інгредієнт для приготування шоколаду. Саме завдяки цьому компоненту шоколад «тане» в роті.

Фото товару реальні, та виконані компанією "Choco Life"
Основні
Вага250 г
Країна виробникІндонезія
ТипКакао-олія
УпаковкаДой-пак
Користувальницькі характеристики
Жирність99
Інгредієнти для приготуванняШоколаду
  • Ціна: 450 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner