Натуральне какао масло першого віджиму із какао бобів сорту Форестеро, вирощених на плантаціях в Індонезії та Малайзії індонезійського виробництва "Аsia COCOA INDONESIA", ТМ «FAVORICH», в зручній упаковці дой-пак з запайкою 500г. Має приємний, легкий аромат шоколаду, не гірчить, без різкого запаху.
Какао-масло отримують з плодів шоколадного дерева - це рідкісне поєднання приємного з корисним. Цей продукт широко використовується в приготуванні якісного натурального шоколаду, так само в косметології та навіть в медицині. Какао-масло отримують з тертого какао шляхом пресування на гідравлічних пресах.
Якісні показники для какао-масла:
- Какао-масло натуральне G-100 PPP, Premium Quality ТМ «FAVORICH»
- Вологість, не більше: 0,3%
- Точка плавлення: 32,0 — 36,0
- Йодне число: 32,0 — 38,0
- Енергетична цінність на 100г: 899ккал.
Органолептичні характеристики:
- Зовнішній вигляд: світло-жовтий колір (з легким відтінком сірого).
- Запах: легкий шоколадний.
- Текстура: Типова
- Смак: легкий шоколадний, без смаку жиру, не гірчить.
Виробник: Favorich TM, Аsia COCOA INDONESIA
Країна виробник: Індонезія
Фасування: 500г в крафт-пакетах з вікном, запаєний.
Термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: при температурі 16-25°С в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів.
Застосування:
- Кондитерство: масло какао використовується для приготування шоколадного велюру, шоколаду, цукерок, начинок, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів.
- Медицина: як протизастудний засіб та інших засобах.
- Косметологія: для догляду за шкірою обличчя і тіла.
Використовуючи какао-масло та какао-терте можна приготувати справжній, натуральний шоколад, про це детально розписано в статті "Рецепт для приготування шоколаду в домашніх умовах".
Масло какао має білуватий колір і м'яку текстуру. Продукт з давніх часів використовується в якості сполучної речовини для виробництва білого та чорного шоколаду. Какао-масло має м'який шоколадний смак та містить багато природних антиоксидантів та мінералів, таких як магній, мідь, марганець. Олеїнова, пальмітинова, стеаринова кислоти, що входять до складу цього продукту, виводять вільні радикали з організму. У той же час в маслі какао міститься тільки залишкова кількість кофеїну і теоброміну.
Одним з найбільш важливих якостей какао-масла є його висока стабільність в порівнянні з іншими жирами. Це обумовлено наявністю великої кількості антиоксидантів. Саме цей унікальний аспект дає йому вражаючий термін зберігання 2-5 років.
Стабільність при кімнатній температурі, але відносно низька температура плавлення робить його ідеальним базовим маслом для косметичних засобів при виготовленні мазей, лосьйонів, бальзамів для губ.
Звичайно ж це основний інгредієнт для приготування шоколаду. Саме завдяки цьому компоненту шоколад «тане» в роті.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Індонезія |
Тип | Какао-олія |
Упаковка | Дой-пак |
Користувальницькі характеристики | |
Жирність | 99 |
Інгредієнти для приготування | Шоколаду |
- Ціна: 900 ₴/упаковка