Натуральне какао-масло першого віджиму із какао бобів сорту Форестеро, вирощених на плантаціях в Індонезії та Малайзії індонезійського виробництва "Аѕіа COCOA INDONESIA", ТМ «FAVORICH». Має приємний, легкий аромат шоколаду, не гірчить, без різкого запаху та смаку.
Продаж натурального масла какао в фасовці 1кг, при замовленні від 5кг додаткова знижка.
Какао-масло отримують з плодів шоколадного дерева - це рідкісне поєднання приємного з корисним. Цей продукт широко використовується в приготуванні якісного натурального шоколаду, так само в косметології та навіть в медицині. Какао-масло отримують з тертого какао шляхом пресування на гідравлічних пресах.
Якісні показники для какао-масла:
- Какао-масло натуральне G-100 PPP, Premium Quality ТМ «FAVORICH»
- Вологість, не більше: 0,3%
- Точка плавлення: 32,0 — 36,0
- Йодне число: 32,0 — 38,0
- Енергетична цінність на 100г: 899ккал.
Органолептичні характеристики:
- Зовнішній вигляд: світло-жовтий колір.
- Запах: легкий шоколадний.
- Текстура: Типова
- Смак: легкий шоколадний, без смаку жиру, не гірчить.
Виробник: Favorich TM, Аѕіа COCOA INDONESIA
Країна виробник: Індонезія
Дата виготовлення: вересень 2023 року
Термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: за температури 16-25°С в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів.
Фасування: 1кг Слайд-пакетах. Фабрична упаковка 25кг в картонному ящику. Фасування 1кг виконує наша компанія.
Застосування:
- Кондитерство: масло какао використовується для приготування шоколаду (рецепт для приготування шоколаду можна прочитати в данній статті), шоколадного велюру, цукерок, начинок, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів.
- Медицина: як протизастудний засіб, для приготування ректальних свічок.
- Косметологія: для догляду за шкірою обличчя і тіла.
Використовуючи какао-масло та какао-терте можна приготувати справжній, натуральний шоколад, про це детально розписано в статті "Рецепт для приготування шоколаду в домашніх умовах".
Масло какао має білуватий колір і м'яка яку текстуру. Продукт з давніх часів використовується в якості сполучної речовини для виробництва білого та чорного шоколаду. Какао-масло має м'які який шоколадний смак та містить багато природних антиоксидантів та мінералів, таких як магній, мідь, марганець. Олеїнова, пальмітинова, стеаринова кислоти, що входять до складу цього продукту, виводять вільні радикали з організму. У тієї ж годину в маслі какао міститься тільки залишкова кількість кофеїну і теоброміну.
Одним з найбільш важливих якостей какао-масла є його висока стабільність у порівнянні з іншими жирами. Це обумовлено наявністю великої кількості антиоксидантів. Саме цей унікальний аспект дає йому вражаючий термін зберігання 2-5 років.
Стабільність при кімнатній температури, але відносно низька температура плавлення робить його ідеальним базовим маслом для косметичних засобів при виготовленні мазей, лосьйонів, бальзамів для губ.
Звичайно ж це основний інгредієнт для приготування шоколаду. Саме завдяки цьому компоненту шоколад «тані» в роті.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Індонезія |
Тип | Какао-олія |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Жирність | 99 |
Інгредієнти для приготування | Шоколаду |
- Ціна: 1 650 ₴/кг
- Спосіб упаковки: 1кг слайд-пакетах від 5кг в ЗІП-пакетах 25кг в картонному ящику - заводська упаковка