Використання пектину для приготування мармеладу
МАРМЕЛАД
Скільки потрібно пектину яблучного для приготування мармеладу:
Таблица даст возможность собрать любой мармелад из свежих ягод и фруктов (не замороженных), из расчета на 1кг пюре.
👉Последовательность работы:
⠀
🔸Смешать 1/10 сахара с пектином и кислоту с водой
⠀
🔸Смешать в сотейнике пюре, сахар и глюкозу, нагреть до 50°С
⠀
🔸Постоянно помешивая ввести «дождиком» сахар с пектином в массу
⠀
🔸Не переставая помешивать, довести массу до нужной температуры (см. таблицу)
⠀
🔸Снять с огня, добавить кислоту, быстро перемешать и вылить в форму: рамку, силиконовую форму
⠀
🔸Через 20 мин накрыть пищевой пленкой
⠀
🔸Через 2-4 години нарізати кубиками і обваляти в цукрі, дати підсохнути добу, періодично перевертаючи
⠀
🔸Стряхнути зайвий цукор, упакувати.
Не зберігати мармелад в холодильнику.
Термін зберігання від 1 до 3х місяців в герметичному контейнері.
Пектин яблучний можна придбати в магазин Choco Life, фасовка від 100 грам
- Какао боби Кріолло. Репортаж з Андрієм Гречаним про бобі із Венесуели.
- Приготування шоколаду в домашніх умовах, власними руками. Покрова інструкція, фото та відео.