Цукор тростинний Panela
Цукор Panela (панела) є традиційним продуктом для колумбійського ринку, але до цього часу був невідомий в Європі, Північній Америці та інших країнах. Цей тип цукру тепер доступний в чотирьох нових видах шоколаду, де замість рафінованого цукру використовується цукор панела. Особливою відмінністю цього шоколаду є ті, що він не насичений солодкістю, а дуже тонко і красиво розкривається смак самого шоколаду.
Цукор панела є похідним цукрової тростини, який вирощується тільки в декількох місцях в Південній Америці та Індії. Він багатий на вітаміни, містить фосфор, кальцій, залізо, глюкозу і фруктозу, отриману в процесі виробництва, яке полягає в зборі очерету ручним способом, транспортуванні на млин, де його переробляють та в процесі переробки отримують сік, який пропускають через фільтр перед приготуванням. Надалі нагрівають до певної температури, очищають від залишків домішок і починають процес випаровування. Процес триває до отримання консистенції спрею, потім його гомогенізують і охолоджують так, що б його можна було упакувати.
Нові продукти були спочатку представлені в таких країнах, як Великобританія та Канада, а звідти почали поширюватися в Європі та Північній Америці. Таким чином, солодкий смак Колумбії потрапляє до кондитерів та шоколатьє цих регіонів.
З грудня минулого року компанія Casa Luker почала експортувати в Європу цукор панела. Компанія завжди прагне збільшувати свій асортимент продукції новими видами шоколаду і новими інгредієнтами.
В нашому магазині, цей цукор уявлень в такому шоколаді:
Цей екзотичний шоколад виділяється своїм солодким смаком та карамельними нотками цукру Panela, в супроводі з вершковими нотами молочної карамелі, створюючи ніжний, освіжаючий смак. Танучі в роті, його кремова структура дарує незабутню насалоду.
Застосування: глазурування, формування, декорування, десерти. Готовий до вживання.
Фасовка: 250гр, 500гр, 1кг, 2.5 кг(фабрична упаковка)
в магазин https://chocolife.com.ua/site_search?search_term=Dorado
- Какао боби Кріолло. Репортаж з Андрієм Гречаним про бобі із Венесуели.
- Приготування шоколаду в домашніх умовах, власними руками. Покрова інструкція, фото та відео.