Кошик
781 відгук
Кошик
Цукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кг
влево
  • Цукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кг, фото 3
  • Цукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кг, фото 4
  • Цукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кг, фото 5
вправо

Цукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кг

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

205 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Цукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кгЦукор тростинний колотий "Демерера" (Індонезія), 1кг
205 ₴/кг
Немає в наявності
+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цукор тростинний колотий, коричневий, нерафінований. Вид тростинного цукру — Демерара (Demerara sugar), має золотисто-бурий колір та володіє неперевершеною хрусткою текстурою кристалів, наповнених тропічним ароматом цукрової тростини, з ярко вираженим карамельним смаком.

Цукор коричневий Демерара, отриманий шляхом віджиму, очищення та кристалізації соку цукрової тростини. Завдяки вмісту тростинної патоки, коричневі кристали цукру Демерара містять в своєму складі максимальну кількість тростинної патоки, що дозволяє не тільки зберегти всі корисні речовини (кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, натрій), а й бездоганно підкреслити смак кави.

Тростинний цукор Демерара довше засвоюється організмом, тому при розумному споживанні, не стане причиною надмірної ваги.

Використовуйте цукор Демерара як досконале доповнення до кави, а також для приготування різної випічки і коктейлів та прикраси різноманітних десертів.

Користні властивості, що містить цукор:

  • Мінерали: кальцій, залізо, калій, магній, фосфор, натрій, цинк.
  • Вітаміни: В1, В2, В3, В6, В9.

Калорійність, в 100гр: 398ккал

Країна походдження: Індонезія

Пакування: Україна

Фасовка: 1кг в слайд-пакеті

Демерара
вважається ідеальним підсоложувачем кави, передаючи напою свій тонкий та ненав'язливий аромат, не змінюючи смаку самого вмісту чашки. Ще досить часто цей вид тростинного цукру використовують для обсипання фруктових пирогів, кексів, фруктів-гриль, адже отримана карамель дуже смачна, ароматна і хрустка. Оригінальне застосування придумали норвезькі кухарі: вони додають цей цукор в маринад до риби. А змочуючи свинячу рульку або окіст сиропом з цукру Демерара перед запіканням, отримуємо в результаті оригінальні нотки знайомого продукту.
З чого виготовляють коричневий цукор? 
Щоб отримати справжній тростинний цукор, виробники здійснюють ряд дій. Для виготовлення використовують внутрішню частину стебла для добування соку.

Щоб отримати цукор, підпалюють поле. Контрольований підпал буде палити листя, залишивши тільки стебла, повні соку. Зібрані стебла рослини везуть на млин.
Сировина надходить на конвеєр. Його миють, перетворюють в порошок, видаляють бруд і органічні домішки.
З порошку випарюють сік і перетворюють в сироп.
Гарячий розчин заливають в вакуумну камеру. Коли викачають повітря, подається тиск, що викликає хімічну реакцію. В результаті утворюються дві речовини: меляса та кристалічний цукор. Меляса обволікає оболонкою кожен кристал і надає йому коричневий колір. Характерний смак меляси відчувається в готовому коричневому цукрі, схожому на імбирні пряники.
Під тиском в спеціальних паках протягом 10-ти годин з молекул сахарози зростають кристали.
Наступний етап - відділення меляси від сахарози. Кристали з чистотою 90% називають нерафінованою коричневим цукром.

Фото товару реальні, та виконані компанією "Choco Life"

 

Основні
Країна виробникІндонезія
Форма випускуРафінад
Тип цукруТростинний коричневий
Вага1000 г
Ціна за 1 кг205
Користувальницькі характеристики
УпаковкаЗІП-пакет
  • Ціна: 205 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner