Цукор тростинний "Демерера" (Індонезія), 1кг
- В наявності
- Оптом і в роздріб
185 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Цукор тростинний, коричневий, нерафінований. Вид тростинного цукру — Демерара (Demerara sugar), має золотисто-бурий колір та володіє неперевершеною хрусткою текстурою кристалів, наповнених тропічним ароматом цукрової тростини.
Цукор коричневий Демерара, отриманий шляхом віджиму, очищення та кристалізації соку цукрової тростини. Завдяки вмісту тростинної патоки, коричневі кристали цукру Демерара містять в своєму складі максимальну кількість тростинної патоки, що дозволяє не тільки зберегти всі корисні речовини (кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, натрій), а й бездоганно підкреслити смак кави.
Тростинний цукор Демерара довше засвоюється організмом, тому при розумному споживанні, не стане причиною надмірної ваги.
Використовуйте цукор Демерара як досконале доповнення до кави, а також для приготування різної випічки і коктейлів та прикраси різноманітних десертів.
Користні властивості, що містить цукор:
- Мінерали: кальцій, залізо, калій, магній, фосфор, натрій, цинк.
- Вітаміни: В1, В2, В3, В6, В9.
Калорійність, в 100гр: 398ккал
Країна походдження: Індонезія
Пакування: Україна
Фасовка: 1кг в дой-пакеті з ЗІП-замком, запаєний.
Щоб отримати справжній тростинний цукор, виробники здійснюють ряд дій. Для виготовлення використовують внутрішню частину стебла для добування соку.
Щоб отримати цукор, підпалюють поле. Контрольований підпал буде палити листя, залишивши тільки стебла, повні соку. Зібрані стебла рослини везуть на млин.
Сировина надходить на конвеєр. Його миють, перетворюють в порошок, видаляють бруд і органічні домішки.
З порошку випарюють сік і перетворюють в сироп.
Гарячий розчин заливають в вакуумну камеру. Коли викачають повітря, подається тиск, що викликає хімічну реакцію. В результаті утворюються дві речовини: меляса та кристалічний цукор. Меляса обволікає оболонкою кожен кристал і надає йому коричневий колір. Характерний смак меляси відчувається в готовому коричневому цукрі, схожому на імбирні пряники.
Під тиском в спеціальних паках протягом 10-ти годин з молекул сахарози зростають кристали.
Наступний етап - відділення меляси від сахарози. Кристали з чистотою 90% називають нерафінованою коричневим цукром.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 1000 г |
Ціна за 1 кг | 135 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | ЗІП-пакет |
- Ціна: 185 ₴/кг