Кокосове борошно 12%, 500г, Індонезія
- В наявності
125 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Кокосове борошно виготовлено із висушеної мякоті плода, на смак солодкувате та має приємний аромат кокоса. Це безглютеновий продукт та є джерелом вітаміну D, богатий на магній, калій. Важливим елементом в складі кокосового борошна є лауринова жирна кислота.
Борошно з кокосу містить значну кількість харчових волокон, які сприятливо впливають на травлення, знижують швидкість засвоєння вуглеводів, покращують засвоєння вітамінів та мінеральних речовин.
Текстура схожа на пшеничне борошно, ідеально підходить для випічки хліба та кондитерських виробів, не містить глютену (клейковини) і лактозу, вважається гіпоалергенним продуктом.
Жирність: 12%
Склад: білків 16%, вуглеводів 55%; глютен відсутній
Калорійність: 420кКал
Країна виробник: Індонезія
Фасовка: 500г в крафт дой-пак з ЗІП-замком та запаєний.
- Таке борошно є рекордсменом за вмістом клітковини і білку в порівнянні з аналогічними борошняними продуктами. Велика кількість клітковини дозволяє підтримувати травлення в нормі, а також пояснює користь продукту для людей, які страждають на цукровий діабет - харчові волокна і складні вуглеводи не провокують різкого стрибка рівня цукру в крові і забезпечують продукту низький глікемічний індекс.
- Корисні насичені жири в складі м'якоті плода є природним джерелом енергії для нашого організму, а також дбають про здоров'я волосся, нігтів та шкіри. Жінкам особливо необхідно отримувати достатню кількість корисних рослинних жирів разом з їжею.
- Вартість продукту досить висока, проте витрата куди менше, ніж у звичайного пшеничного борошна як варіант для випічки. Тому використання можна вважати економічним та вигідним
Застосування.
На відміну від інших сортів безглютенового борошна, таких як рисова, кукурудзяна і борошно на основі картопляного крохмалю, кокосовий варіант принесе організму більше користі і подарує страві приємний незвичайний смак, а випічку зробить повітряною. Однак, повністю замінювати будь-яке інше борошно на кокосове не варто, найбільш оптимальним співвідношенням стане третина кокосового борошна до двох третин звичного. Більш того, слід пам'ятати, що через відсутність клейковини тісту знадобиться додаткова «клейкість» в якості якої можуть виступати звичайні курячі яйця. Додайте до рецепту ще 1-2 яйця і таке поєднання дозволить приготувати ті ж звичні продукти: хліб, кекси, печиво, бісквіти.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 кг |
Країна виробник | Індонезія |
Упаковка | Пакет |
Термін придатності | 24 міс |
- Ціна: 125 ₴