Желатин високої якості від німецького виробника ТМ «Gelita» — це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язку, желеподібну речовину отримують шляхом виварювання шкур, кісток, зв'язок та сухожиль свині у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Желатин - це чистий натуральний білок, який не містить компонентів ГМО. Він не містить глютен, холестерин, жир або вуглеводи, а також не містить алергенів.
Желатин - це макромолекула з численними важливими властивостями. Найбільш важливими є його міцність гелю, температура схоплювання, плавлення та його в'язкість. Крім того, утворення та стабілізація пін, емульсій, а також їх pH теж мають велике значення. Желатин здатний утворювати прозорі розчини, які перетворюються в гель при охолодженні та знову плавляться при нагріванні. Він збільшує в'язкість, утворює плівку на поверхнях, здатний поглинати велику кількість води і діє як буфер.
Желатин знаходить широке застосування в різноманітних рецептурах виготовлення продуктів харчування, а також у фармацевтичній промисловості.
Виробник: Gelita
Країна виробник: Німеччина
Тип походження: свинний
Специфікація:
- Сила гелю — 188 bloom
- рН (3,67% 60 °C) — 5,17
- Білків - 87,5 / 100г
- Енергетична цінність: 355 Ккал / 100 г
Органолептичні показники: Кристалічний порошок світло жовтого коліру. Без запаху та вкусу.
Умови зберігання: В сухому прохолодному місті
Фасування: запаєний крафт-пакет з вікном по 500 грам.
Якщо ви тільки асоціюєте желатин з апетитними начинками або начинками з торта, то ви багато чого не знаєте про цю дивовижну продукті. Цей універсальний інгредієнт найвищої якості може зробити набагато більше.
У тістечок, тортах та інших кондитерських виробах желатин можуть допомогти створити чудові збиті начинки з ідеальними текстурами і правильне кількість твердості - від кремового м'якого до нарізки - зробити ваш пиріг або тістечко бенкетом для очей і смакових відчуттів.
Желатин також створює чудовий вершковий смак, навіть в жирових начинках. І, з технічної точки зору, желатин може як збільшити термін придатності продукту, так і підвищити його стійкість до заморожування-відтавання. Це ще не все, з желатином можна значно поліпшити хрусткий смак вафель і печива.
Основні | |
---|---|
Виробник | Gelita |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 500 г |
Тип | Загущувач |
Склад | свино-говяжий |
Користувацькі характеристики | |
Інгредієнти для приготування | Зефіру |
- Ціна: 160 ₴