Желатин від польського виробника — це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язкe, желеподібнe речовинe отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Желатин знаходить широке застосування в різноманітних рецептурах виготовлення продуктів харчування, а також у фармацевтичній промисловості.
Країна виробник: Польща
Специфікація:
- Сила гелю — 270 bloom
- рН (3,67% 60 °C) — 5,18
- Білків - 87,5 / 100г
- Енергетична цінність: 355Ккал / 100 г
Органолептичні показники: Кристалічний порошок світло жовтого коліру. Без запаху та вкусу.
Умови зберігання: В сухому прохолодному місті.
Фасування: запаєний крафт-пакет з вікном по 500 грам.
Якщо ви тільки асоціюєте желатин з апетитними начинками або начинками з торта, то ви багато чого не знаєте про цю дивовижну продукті. Цей універсальний інгредієнт найвищої якості може зробити набагато більше.
У тістечок, тортах та інших кондитерських виробах желатин можуть допомогти створити чудові збиті начинки з ідеальними текстурами і правильне кількість твердості - від кремового м'якого до нарізки - зробити ваш пиріг або тістечко бенкетом для очей і смакових відчуттів.
Желатин також створює чудовий вершковий смак, навіть в жирових начинках. І, з технічної точки зору, желатин може як збільшити термін придатності продукту, так і підвищити його стійкість до заморожування-відтавання. Це ще не все, з желатином можна значно поліпшити хрусткий смак вафель і печива.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 500 г |
Тип | Загущувач |
Користувацькі характеристики | |
Інгредієнти для приготування | Зефіру |
- Ціна: 195 ₴