Кероб світлий "Лайт" 500г, Алжир Caruma
- В наявності
135 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Кероб, натуральний порошок рожкового дерева, з мінімальною термічною обробкою, зібраний в Алжирі ТМ “CARUMA”.
Кероб це світло-коричневий порошок, його отримують із мякоті плодів (стручків) рожкового дерева. За смаком кероб нагадує какао з цукром, з пряними нотками. Завдяки натуральному солодкому смаку, при його застосуванні цукор в готові вироби додавати не потрібно!!!!!, та, навіть навпаки, його часто додають до страв, як натуральний замінник цукру, але при цьому отримують не тільки слодкий смак, а ще й карамельні та пряні нотки!!!!
Кероб не містить кофеїну, теоброміну і глютену; він не алерген, містить вітаміни A, B1, B2, кальцій, магній і залізо. Він багатий на пектин і має високий вміст клітковини, і тільки одна третина калорій, що містяться в шоколаді а також він має антиоксидантні властивості та з низький вміст жиру і високий вміст натуральних цукрів.
Відмінність керобу обсмаженого від сирого — сирий солодший, смажений більш пряний на смак.
Продукт підходить для веганів.
Як природний та здоровий продукт, кероб має широкий спектр застосування в харчовій промисловості, в таких секторах, як хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологія.
Найбільшою популярністю зараз є використання кероба для приготування натурального та корисного шоколаду.
Склад: подріблені плоди рожкового дерева 100%
Хімічний склад: . Білк: 4.33%. Жири: 0.77%. Сахароза: 39,07%. Волокна: 14.75% Вологість: 1.24%
Показник рН: 5.27.
Калорійність: 287кКал.
Країна походження: Алжир
Виробник: Sarl Boublenza Agroalinentaire et Produits Agricoles, ТМ “CARUMA”
Стандарт виробництва: ISO22000
Дата виробництво: Листопад 2020 року
Умови зберігання: при температурі +26ºC не більше 24 місяців
Фасування: Дай-пак 500г
Рекомендовано: як замінник какао та цукру (шоколаду) хворим на цукровий діабет і людям з надмірною вагою.
РЕЗЮМЕ:
1) Кероб з вигляду нагадує порошок какао, але за смаком набагато солодший, тому в страви з ним можна взагалі не додавати цукор.
2) Кероб буває двох видів: сирий та смажений.
3) Шоколад містить речовини, які впливають на психіку(теобромін), в той час як кероб містить вітаміни і потрібну нам клітковину. Крім цього кофеїн, що міститься в каві, вимиває з організму вітаміни, а ось кероб з організму виводить токсини.
4) Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто, ним спокійно можна замінити шоколад або какао.
5) Шоколад викликає звикання, на відміну від керобу.
Застосування Кероб в кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичними властивостями.
Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.
У плодах ріжкового дерева міститься речовина, так звана «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Алжир |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 500 г |
Упаковка | Пакет |
Жирність | 0.77 % |
- Ціна: 135 ₴/упаковка