Кероб "Медіум" (обсмажений) 500г, Іспанія
- В наявності
135 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Кероб середньої обжарки іспанського виробництва, торгова марка “CAROCHOC”.
Кероб це світло-коричневий порошок, його отримують із мякоті плодів (стручків) рожкового дерева. За смаком кероб нагадує какао з цукром, з пряними нотками. Завдяки натуральній солодощі при його приготуванні цукор додавати не треба, та навіть навпаки, його часто додають до страв, як натуральний замінник цукру.
Кероб не містить кофеїну, теоброміну і глютену; він не алерген, містить вітаміни A, B1, B2, кальцій, магній і залізо. Він багатий на пектин і має високий вміст клітковини, і тільки одна третина калорій шоколаду, а також має антиоксидантні властивості та з низьким вмістом жиру і високим вмістом натуральних цукрів.
Відмінність кероба обсмаженого від сирого — сирий солодший, смажений більш пряний.
Продукт підходить для веганів.
Як природний та здоровий продукт, кероб має широкий спектр застосування в харчовій промисловості, в таких секторах, як хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологія.
Найбільшою популярністю зараз користоується використання кероба для приготування натурального та корисного шоколаду.
Склад:
Вологість: 2-4%. Білок: 4-6%. Волокно: 4-6%. Жир: 0,4-0,9%. Ash: 2,3-3,5%. Всього цукру: 35-40% .Інші вуглеводи: 45%. Лігнін: 20-22%. Целюлоза: 7-8,5% .Геміцеллюлоза: 6-7,5% .Пектін: 3-4%. Інші: 3-4% .рН: 5-6.
Країна походження: Іспанія
Виробник: Компанія G.A.Torres SL, торгова марка “CAROCHOC”
Умови зберігання: при температурі +26ºC не більше 24 місяців
Фасування: Крафт-пакет з зіп-замком та запаяний 500г
РЕЗЮМЕ:
1) Кероб з вигляду нагадує порошок какао, але за смаком набагато солодший, тому в страви з ним можна взагалі не класти цукор.
2) Кероб буває двох видів: сирої і смажена.
3) Шоколад містить впливають на психіку речовини, в той час як кероб містить вітаміни і потрібну нам клітковину. Крім цього кофеїн, що міститься в шоколаді, вимиває з організму вітаміни, а ось кероб з організму виводить токсини.
4) Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто їм спокійно можна замінити шоколад або какао.
5) Якщо у вас діарея, шоколадка ваш стан тільки посилить, а ось кероб принесе полегшення.
6) Шоколад викликає звикання на відміну від Кероб. Шоколад заважає організму використовувати кальцій і цинк, а вони дуже потрібні нашому тілу, особливо шкірі.
Застосування Кероб в кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичними властивостями.
Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.
Застосування Кероб також скорочує використання цукру, так як природна солодкість Кероб становить 0,50-0,60 від солодощі цукру.
У плодах ріжкового дерева міститься також речовина, зване «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.
Основні | |
---|---|
Виробник | Torres |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 135 ₴