Ванілін порошковий Україна, 1кг
- В наявності
400 ₴/кг
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Ванілін порошковий, термостабільний українського виробництва.
Це порошок, який має характерний смак і аромат ванілі. Це найкращий ароматизатор для виготовлення будь-яких кондитерських виробів. Завдяки ароматичним компонентам, додає продуктам і напоям стійкий смак ванілі, приховує і пом'якшує небажані присмаки. Продукт термостабільний і підійде для десертів, які проходять термообробку.
Країна виробник: Україна
Органолептичні показники: порошок білого коліру. Сильно виражений запах ванілі.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище + 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%
Фасування: ZIP-пакеті по 1 кг, ящик 20 кг
Де і як використовують ванілін.
Через популярність свого запаху ванілін незмінно застосовується в напоях і продуктах. Він здатний підсилювати інші запахи, ароматизувати страви, пом'якшувати неприємні присмаки. Наприклад, ваніліном заглушають присмак жирів в здобної випічки або присмак кип'ятіння, що виникає у молока.
На різних стадіях готовності страв кількість ваніліну має бути різним. Тут важливо не переборщити, щоб смак страви не став гірким. Що стосується калорійності, то у ваніліну вона становить 288 ккал. У кілограм тесту не можна додавати більше семи грамів ваніліну.
Сьогодні не уявити хлібобулочні вироби, здобні випічку, сирні сирки, молочні продукти, сиропи, шоколад або крему без ваніліну. Цей ароматизатор зазвичай використовують у вигляді ванільного цукру або пудри. Його змішують з цукровим піском або пудрою, отримуючи ванільний цукор, в пропорції 3,7% до маси цукру.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Інгредієнти для приготування | Шоколаду |
- Ціна: 400 ₴/кг