Агар-агар 1200. Іспанія, 1кг
- В наявності
1 100 ₴/кг
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Агар-агар від іспанського виробника ТМ «ROKO» — сипучий порошок білого або кремового кольору на основі очищеного агар-агар. Агар-агар - природний полісахарид, який отримують із різних видів корисних морських водоростей (Rhodophyceae), в основному Gelidium та Gracilaria.
ROKOGEL 2400A® є харчовою добавкою, яка схвалена Європейським союзом, основні властивості агара це гелеутворювачий агент, загусник та стабіліатор, що роблять його загальновизнаним, натуральним, здоровим інгредієнтом для виробництва продуктів харчування.
Агар-агар використовується для приготування зефіру, мармеладу, пташиного молока, різноманітних желе та суфле, навіть варення, крім цього його застосовують для приготування мясних та рибних заливних блюд (холодці на основі агару більш користніші та не ростають спекотним літом), соусів та маренадів. Його додають до морозива щоб запобігти утворенню кристаликів льоду, а також для освітлення напоїв.
Спосіб застосування:
Рекомендується замочити агар-агар (з розрахунку 1ч.л. агару на 150мл рідини) в холодній воді (кімнатної температури) на 40-60 хвилин, а потім проварити його до 5 хвилин при температурі 95 °С.
Виробник: ROKO
Країна виробник: Іспанія
Специфікація:
- Сила гелю (міцність холодцю) (по Ніккану) - 1250 г/см2
- рН (1,5% розчин) - 6,2
- Температура желювання - 41 °С
- Температура розчинення - 95 °С
- Вміст золи - <1,1%
- Волога - 17,4%
Органолептичні показники: Порошок кремово-білого коліру.
Умови зберігання: Агар повинен зберігатися в сухому прохолодному місці при температурі 2~30°C
Термін зберігання: 24 місяці.
Фасування: ZIP-пакети по 1кг. Картонна коробка 25кг
Агар-агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.), які ростуть в Білому морі і Тихому океані та утворює у водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину.
ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар виробляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лугом і водою - екстракція - фільтрація - заморожування - пресування - сушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E406.
КОРИСТЬ АГАРА.
Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами і мікроелементами. Агар-агар не є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухає субстанція агару не розкладається в кишечнику, так як дуже швидко проходить через нього. Дія агару має легкий проносний ефект і засноване на тому, що, розбухаючи, він значно збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишечника і тим самим стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини і шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу. Агар-агар сприяє регенерації сполучних тканин та міцності суглобів.
Основні | |
---|---|
Виробник | ROKO |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 1000 г |
Склад | Агар-агар (E-406), дектроза |
Тип | Загущувач |
Користувальницькі характеристики | |
Інгредієнти для приготування | Зефіру |
- Ціна: 1 100 ₴/кг