Молоко кокосове сухе 30%, 500г, Індонезія
- В наявності
200 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Молоко рослинного походження, виготовлене із мякоті кокоса, жирністю 30 відсотків.
Щоб легко пройти етап відмови від звичайного молока з лактозою, радимо почати з кокосового молока! Саме цей вид за смаком та ароматом НЕ НАГАДУЄ КОКОС, тому буде сприйматися рецепторами як звичайне, але не шкодитиме організму! Просто додавайте молоко до своїх звичних страв: кави, молочної каші, коктейлю та ін... Також, це молоко можна додавати при приготуванні молочного та білого шоколаду вдома. Його нейтральний молочний смак гарно підкреслить шоколадні ноти, а відсутніть кокосового смаку та аромату не буде зайвим для чистого смаку шоколаду.
Кокосове молоко (порошок) отримане із мякоті кокоса шляхом її подріблення та спеціальної обробки. Далі порошок просіюють через дуже дрібне сито. Отримана порошкоподібна суміш фактично є сухим кокосовим молоком.
Харчова цінність, на 100г:
- жирність 29.7г
- білки 7.2г
- вуглеводи 62,8г
Органолептичні показники: порошок білого кольору, без вираженого смаку та аромату кокосу, ледь солодкувате.
Калорійність сухого кокосовго молока (порошок): ~546кКал
Калорійність кокосовго молока (рідина): ~105кКал
Термін зберігання: 24 місяців, при температурі не вище 25°С та вологості не більше 75%.
Країна походження: Індонезія
Фасовка: 500грам в Дой-пакет
Як правильно розчинити сухе молоко кокоса ?
Порошок розчиняється теплою кип'яченою водою 35~40°C, причому, вода вливається поступово, невеликими частинами. Постійно помішуйте суміш, щоб не було грудочок.
Дозування для приготування кокосового молока: 1ст.л. на 100мл води.
Розведене молоко кокоса має трохи настоятися.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Жирність | 30 % |
Вага | 500 г |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | кокоса |
- Ціна: 200 ₴