Гречане молоко виготовлене за допомогою термічної обробки зеленої гречки. Не містить глютену, лактози та ГМО. Гречане молоко це смачний та корисний напій, який легко може стати альтернативою звичайному коровячому молоку, особливо для тих в кого непереносимість лактози.
Гречане молоко додають у чай, каву для смаку та використовують для приготування фруктових коктейлів, на основі гречаного молока можна робити смачні коктейлі, поєднуючи його з різними горіхами, кокосом, ваніліном. Загалом, сміливо додавайте гречане молоко до улюблених страв замість натурального. Тісто для млинців, оладок та інших смаколиків, замішане на молоці з гречки, нічим не буде гірше звичайного.
Склад гречаного молока: гречка, декстроза, кокос, сироп глюкози сушений, інулін, емульгатор жирних кислот рослинного походження (Е472е - дозволений в ЕС та США), стабілізатор: фосфат калію.
Харчова цінність на 100г: 473ккал
- Жирність 23г, з них насичених 21г;
- Вуглеводи 59г, з них цукру 29г;
- Клітковина 11г;
- Біли 2.1г;
- Сіль <0.03мг
Органолептичні показники: порошок білого кольору з коричневатими вкрапленнями, виражений смак молочної гречаної каші, ледь солодкувате.
Країна виготовлення: Чехія
Фасовка: 500г в крафтовому дой-пакеті, з ЗІП-замком
Термін зберігання: 18 місяців, при температурі не вище 25°С та вологості не більше 75%.
Спосіб приготування:
2 ст. л сухого гречаного молока залити невеликою кількістю окропу, розмішати до отримання однорідної маси, і потім долити ще близько 200 мг гарячої води.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Чехія |
Вид рослинного молока | Гречане |
Вага упаковки | 0.5 кг |
- Ціна: 150 ₴/упаковка