Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рисове молоко виготовлене за допомогою термічної обробки білого рису. Не містить глютену, лактози та ГМО. Рисове молоко це смачний та корисний напій, який легко може стати альтернативою звичайному коровячому молоку, особливо для тих в кого непереносимість лактози.
Рисове сухе молоко використовується для приготування напоїв, каш, коктейлів, пудингів та глазурі.
Склад рисового молока: рис, сушений глюкозний сироп, кокос, декстроза, інулін, емульгатор жирних кислот рослинного походження (Е472е - дозволений в ЕС та США), стабілізатор: фосфат калію.
Харчова цінність на 100г: 462ккал
- Жирність 21г, з них насичених 20г;
- Вуглеводи 62г, з них цукру 25г;
- Клітковина 9.3г;
- Біли 1.7г;
- Сіль <0.3мг
Органолептичні показники: порошок білого кольору, виражений смак молочної рисової каші, ледь солодкувате.
Країна виготовлення: Чехія
Фасовка: 500г в крафтовому дой-пакеті, з ЗІП-замком
Термін зберігання: 18 місяців, при температурі не вище 25°С та вологості не більше 75%.
Спосіб приготування:
2 ст. л сухого рисового молока залити невеликою кількістю окропу, розмішати до отримання однорідної маси, і потім долити ще близько 200 мг гарячої води.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Чехія |
Вид рослинного молока | Рисове |
Вага упаковки | 0.5 кг |
- Ціна: 150 ₴/упаковка