Порошок (пудра) з груші виготовляється шляхом висушування та подальшого подрібленя плоду, має легкий аромат сухофруктів для узвару, смак грушевий з легкою кислинкою.
Сушену пудру груші додають до холодних та гарячих напоїв, каш, сухих сніданків та випічки. Нею можна надати смаку, кольору та аромату крему для торта або желе, тобто використовувати його, як натуральний барвник та натуральний ароматизатор. Також смакуватиме добре в якості наповнювача до домашнього морозива, пудинга.
Порошок широко застосовується в кондитерських виробах (цукерки, крем, суфле, фруктова карамель)
Порошок натуральний, без додавання цукру та консервантів. Тому, це гарна альтернатива варенню. Просто посипте вашу ранкову вівсянку малиновим порошком, і звична страва стане напрочуд вишуканою та ароматною, неначе туди всипали жменю свіжої малини, щойно зібраної в саду!
Порошок груші відрізняється від інших фруктово-ягідних пудр своїми користними властивостями.
Склад: 100% сушена груша
Поживна цінність (100г): білки - 0.80г, жири - 0.50г, вуглеводи - 8.30г.
Енергетична цінність: 46ккал.
Виробник: ТМ "YaGurman"
Країна походження: Україна
Фасовка: 100г банка або дой-пак.
Термін придатності: 12 місяців
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Груші |
Тип | Фасовані |
Вага | 100 г |
- Ціна: 160 ₴