Кошик
781 відгук
Кошик
Цукор темний Muscovado, нерафінований, 500г
влево
  • Цукор темний Muscovado, нерафінований, 500г, фото 3
  • Цукор темний Muscovado, нерафінований, 500г, фото 4
вправо

Цукор темний Muscovado, нерафінований, 500г

  • Немає в наявності

140 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Цукор темний Muscovado, нерафінований, 500гЦукор темний Muscovado, нерафінований, 500г
140 ₴/упаковка
Немає в наявності
+380 (96) 196-38-35
Менеджер Яна
  • +380 (63) 196-38-35
    Менеджер Яна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цукор мусковадо - також називають Барбадоським цукром, Кхандсарі або Кханда, він є одним з найменш рафінованих цукрів. Це нерафінований тростинний цукор, що містить натуральну патоку. Він має насичений коричневий колір, вологу текстуру та за смаком, схожий на іриски. Також багато гурманів відзначають в його смаку ноти житнього хліба та родзинок.

Мусковадо зазвичай використовується, щоб надати кондитерським виробам, таким як печиво, тістечка і цукерки, більш глибокого смаку, але його можна також додавати і до несолодких страв, таких як маринад для м'яса і курки, що надасть готоввій страві неповторний аромат, апетитний колір і смак.

Мусковадо часто сприймається як цукор крафтового виробництва, так як спосіб його виробництва - низькотехнологічний, цукор мусковадо виготовляється більш трудомісткими методами , ніж комерційний білий або коричневий цукор. Його виготовляють із соку цукрової тростини шляхом випарювання патоки. В результаті виходить вологий темно-коричневий цукор, який має текстуру вологого піску. Високий вміст чорної патоки надає цукру складний смак - з відтінками іриски і трохи гірким присмаком. В даний час основним виробником цукру мусковадо є Індія.

Мусковадо містить таку саму кількість калорій, що і в звичайний блий  цукор - близько 4 калорій на грам - але, також, містить велику залишкову кількість мінералів, таких як магній, калій, кальцій і залізо, завдяки високому вмісту патоки. Крім того, меляса в мусковадо містить деякі антиоксиданти, в тому числі галлову кислоту і інші поліфеноли, які допомагають запобігти пошкодження клітин, викликаних нестабільними молекулами, відомими як вільні радикали.

цукор мусковадо

Як можна використовувати мусковадо?

Насичений смак мусковадо, схожий на іриску або трохи підгорілу карамель, добре поєднується з випічкою з темного борошна або какао і несолодкими стравами.

Деякі популярні способи використання цукру мусковадо:

  • Шоколадна випічка.Використовуйте мусковадо в тістечках, Брауні або шоколадному печиво.
  • Медова та імбирна випічка. Мусковадо підкреслює та посилює аромати меду і імбиру.
  • Кава. Додайте мусковадо в гарячу каву для складного відтінку солодощів, яка добре поєднується з гірким смаком напою.
  • Домашнє морозиво. Використовуйте цукор мусковадо, щоб створити гірко-солодкий карамельний смак, схожий з крем-брюле.
  • Соус для барбекю і підливи для м'ясних страв. Використовуйте цукор мусковадо, щоб посилити димний смак м'яса і додати карамельних відтінків в підливу.
  • Маринади. Змішайте цукор мусковадо з оливковою олією, лимоном (оцтом), травами і спеціями, щоб замаринувати м'ясо перед смаженням.
  • Каші. Посипте мусковадо гарячу кашу для багатого аромату. Доповніть горіхами і фруктами. Особливо добре він підходить для вівсянки.
  • Салатна заправка. Використовуйте цукор мусковадо, щоб додати карамельну солодкість приправі та складного смаку звичайним овочам.
  • Іриска або карамель. Мусковадо надає кондитерським  виробам з глибокого смакоу патоки.

Зберігати цукор мусковадо слід в герметичному контейнері, щоб зменшити втрату вологи. Якщо він затвердіє, покладіть на нього вологе паперовий рушник на ніч, і він стане м'яким.

Основні
Країна виробникІндонезія
Форма випускуЦукровий пісок
Тип цукруТростинний коричневий
УпаковкаПакет
Вага500 г
Ціна за 1 кг255
  • Ціна: 140 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner