Вишня сублімована половинками — 100% натуральний продукт, без цукру та ароматизаторів, який повністю передає смак, аромат та колір свіжої вишні, збережено до 95% вітамінів.
Висушена процесом сублімаціїї, тому поживні речовини максимально збережені, за допомогою данної технології термін придатності збільшений без втрати якісніх властивостей, що робить його легким та зручним у використанні.
Технологія сублімації складається з двох етапів: швидка заморозка і сушка. В процесі сублімаційно-вакумної сушіння з продукту видаляється вода шляхом випаровування льоду. Термічна обробка відсутня, що допомагає зберегти продукту його поживні речовини, а також форму, колір і аромат, а це важливе значення для кондитерських цілей. Продукт відновлює свої властивості при додаванні води.
Склад: вишня сбулімована 100%
Розмір (фракція): половинки
Сорт: вищий
Енергетична цінність: 310(ккал)
Поживна цінність 100г продукту:
- Білки: 5.1 г
- Вуглуводи: 65.2г
в т. ч сахароза натуральна: 58.15г - Жири: 3.2г
з яких насичені: 0.47г - Солі: 0.03г
Маса нетто: 25г
Каїна виробник: Україна
Упаковка: дой-пак з замком zip та запайкою
Термін зберігання: 12 міс
Умови зберігання: зберігати в герметичній упаковці, в сухому місці без потрапляння світла
Продукт повнісю готовий до споживанню, смакуванню. Сублімовані фрукти та ягоди можуть стати корисно-смачним доповненням для:
- шоколаду;
- кондитерських виробів;
- морозиво;
- каші та мюслі;
- меду;
- чаю;
- смузі;
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сублімовані |
Культура | Вишня |
Тип | Фасовані |
Вага | 25 г |
- Ціна: 80 ₴/упаковка