Ожина сублімована ціла — 100% натуральний продукт, без цукру та ароматизаторів, який повністю передає смак, аромат та колір свіжої ожини, збережено до 95% вітамінів.
Висушена процесом сублімаціїї, тому поживні речовини максимально збережені, за допомогою данної технології термін придатності збільшений без втрати якісніх властивостей, що робить його легким та зручним у використанні.
Технологія сублімації складається з двох етапів: швидка заморозка і сушка. В процесі сублімаційно-вакумної сушки з продукту видаляється вода шляхом випаровування льоду. Термічна обробка відсутня, що допомагає зберегти продукту його поживні речовини, а також форму, колір і аромат, а це важливе значення для кондитерських цілей. Продукт відновлює свої властивості при додаванні води.
Склад: ожина
Розмір (фракція): ціла ягода
Упаковка: дой-пак з zip замком та запайкою
Термін зберігання: 12 міс
Умови зберігання: зберігати в герметичній упаковці, в сухому місці без потрапляння світла
Продукт повнісю готовий до споживанню, смакуванню. Сублімовані фрукти та ягоди можуть стати корисно-смачним доповненням для:
- шоколаду;
- кондитерських виробів;
- морозиво;
- каші та мюслі;
- меду;
- чаю;
- смузі;
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 20 г |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фасовані |
Тип продукції | Сублімовані |
Культура | Ожина |
- Ціна: 80 ₴/упаковка