Кокосовий Цукор (Індонезія), 500г
- В наявності
205 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (63) 196-38-35Менеджер Яна
Цукор кокосовий нерафінований, коричневий індонезійського виробництва, отриманий шляхом висушування соку кокосових пальм, який не піддається ніякій технологічній обробці.
У кокосового цукру інший смак, менш солодкий, ніж у тростинного та звичайного бурякового цукру. Має запах та смак карамельний з горіховими нотками, кокосовий аромат відсутній.
Кокосовий цукор багатий на мікроелементи - вітамінами груп B і PP, цинк, залізо, калій та магній. У складі міститься важлива амінокислота - глютамін, яка зміцнює імуннітет і виконує функцію нейромедіатора. Ще одним важливим компонентом служить інулін, який є пребіотиків.
Завдяки інуліну, що входить до складу, засвоюється кокосовий цукор набагато повільніше. Цукор кокосової пальми має невисокий глікемічний індекс, але все одно протипоказаний людям з підвищеним цукром..
І все ж його незвичайний м'який смак послужить відмінною основою для кулінарних експериментів. Кокосовим цукром можна замінити звичайний в будь-яких стравах і напоях, дозволяючи поглянути на вже знайомі продукти під іншим кутом. Ну, а завдяки низькому глікемічним індексом, додавати його в їжу можна з куди меншою тривогою
Глікемічний індекс: 35
Калорійність, в 100гр: 382ккал
Вуглеводи: 93,4
Білки та жири: 0,4
Країна походдження: Індонезія
Пакування: Україна
Фасовка: 500г в дой-пакеті з ЗІП-замком, запаєний.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Індонезія |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Ціна за 1 кг | 305 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | ЗІП-пакет |
Тип цукру | Кокосовий коричневий |
- Ціна: 205 ₴