Кошик
85 отзыва
Сертифікована компанія Prom.ua
Агар-агар 1200. Іспанія, 500гр
влево
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 500гр, фото 2
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 500гр, фото 3
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 500гр, фото 4
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 500гр, фото 5
вправо

Агар-агар 1200. Іспанія, 500гр

  • В наявності

400 грн.

+380961963835
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 дня за домовленістю
Агар-агар 1200. Іспанія, 500грАгар-агар 1200. Іспанія, 500гр
400 грн.
В наявності
Купити
+380961963835
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Відгуки про товар

Агар-агар від іспанського виробника ТМ «ROKO» — продукт, отриманий із червоних морських водоростей Граціллярія (Gracilaria).

Агар-агар використовується для приготування зефіру, мармеладу, пташиного молока, різноманітних желе та суфле, навіть варення, крім цього його застосовують для приготування мясних та рибних заливних блюд (холодці на основі агару більш користніші та не ростають спекотним літом), соусів та маренадів. Його додають до морозива щоб запобігти утворенню кристаликів льоду, а також для освітлення напоїв.

Спосіб застосування:
Рекомендується замочити агар-агар (з розрахунку 1ч.л. агару на 150мл рідини) в холодній воді (кімнатної температури) на 40-60 хвилин, а потім проварити його до 5 хвилин при температурі 95 °С.

Виробник: ROKO

Країна виробник: Іспанія

Специфікація:

  • Сила гелю (міцність холодцю) (по Ніккану) - 1250 г/см2
  • рН (1,5% розчин) - 6,2
  • Температура желювання - 41 °С
  • Температура розчинення - 95 °С
  • Зміст золи - <5%
  • Волога - 17,4%

Органолептичні показники: Порошок білого коліру.

Умови зберігання: Агар повинен зберігатися в сухому прохолодному місці

Фасування: 500гр крафт пакет з вікном з запайкою

 

Агар-агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.),  які ростуть в Білому морі і Тихому океані та утворює у водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину.

ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар виробляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лугом і водою - екстракція - фільтрація - заморожування - пресування - сушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E406.

КОРИСТЬ АГАРА.
Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами і мікроелементами. Агар-агар не є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухає субстанція агару не розкладається в кишечнику, так як дуже швидко проходить через нього. Дія агару має легкий проносний ефект і засноване на тому, що, розбухаючи, він значно збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишечника і тим самим стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини і шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу. Агар-агар сприяє регенерації сполучних тканин та міцності суглобів.

Агар-агар не розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах вищих 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термозворотнім (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агар при високих температурах може здійснюватися гідролітичні розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту / кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.

 

Основні
Виробник  ROKO
Країна виробникІспанія
ТипЗагуститель
СкладАгар-агар (E-406), дектроза
Вага500.0(г)
Дополнительные характеристики
Інгредієнти для приготуванняЗефіру
  • Ціна: 400 грн.
social-icon
Loading...