Корзина
477 отзывов

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Корзина
Кероб світлий "Лайт" 500г, Алжир Caruma
влево
  • Кероб світлий "Лайт" 500г, Алжир Caruma, фото 2
  • Кероб світлий "Лайт" 500г, Алжир Caruma, фото 3
вправо

Кероб світлий "Лайт" 500г, Алжир Caruma

  • В наличии

100 грн./упаковка

Минимальная сумма заказа на сайте — 200 грн.

+380961963835
Менеджер Яна
  • +380631963835
    Менеджер Яна
  • График работы
  • Контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Кероб світлий "Лайт" 500г, Алжир CarumaКероб світлий "Лайт" 500г, Алжир Caruma
100 грн./упаковка
В наличии
Купить
+380961963835
Менеджер Яна
  • +380631963835
    Менеджер Яна
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Кероб, натуральний порошок рожкового дерева, з мінімальною термічною обробкою, зібраний в Алжирі ТМ “CARUMA”.

Кероб це світло-коричневий порошок, його отримують із мякоті плодів (стручків) рожкового дерева. За смаком кероб нагадує какао з цукром, з пряними нотками. Завдяки натуральному солодкому смаку, при його застосуванні цукор в готові вироби додавати не потрібно!!!!!, та, навіть навпаки, його часто додають до страв, як натуральний замінник цукру, але при цьому отримують не тільки слодкий смак, а ще й карамельні та пряні нотки!!!!

Кероб не містить кофеїну, теоброміну і глютену; він не алерген, містить вітаміни A, B1, B2, кальцій, магній і залізо. Він багатий на пектин і має високий вміст клітковини, і тільки одна третина калорій, що містяться в шоколаді  а також він має антиоксидантні властивості та з низький вміст жиру і високий вміст натуральних цукрів.

Відмінність керобу обсмаженого від сирого — сирий солодший, смажений більш пряний на смак.

Продукт підходить для веганів.

Як природний та здоровий продукт, кероб має широкий спектр застосування в харчовій промисловості, в таких секторах, як хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологія.

Найбільшою популярністю зараз є використання кероба для приготування натурального та корисного шоколаду.

Склад: подріблені плоди рожкового дерева 100%

Хімічний склад: . Білк: 4.33%. Жири: 0.77%. Сахароза: 39,07%. Волокна: 14.75% Вологість: 1.24%

Показник рН: 5.27.

Калорійність: 287кКал.

Країна походження: Алжир

Виробник: Sarl Boublenza Agroalinentaire et Produits Agricoles, ТМ “CARUMA”

Стандарт виробництва: ISO22000

Дата виробництво: Листопад 2020 року

Умови зберігання: при температурі +26ºC не більше 24 місяців

Фасування: Дай-пак 500г

Рекомендовано: як замінник какао та цукру (шоколаду) хворим на цукровий діабет і людям з надмірною вагою.

РЕЗЮМЕ:
1) Кероб з вигляду нагадує порошок какао, але за смаком набагато солодший, тому в страви з ним можна взагалі не додавати цукор.
2) Кероб буває двох видів: сирий та смажений.
3) Шоколад містить речовини, які впливають на психіку(теобромін), в той час як кероб містить вітаміни і потрібну нам клітковину. Крім цього кофеїн, що міститься в каві, вимиває з організму вітаміни, а ось кероб з організму виводить токсини.
4) Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто, ним спокійно можна замінити шоколад або какао.
5) Шоколад викликає звикання, на відміну від керобу. 

Застосування Кероб в кулінарії

Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичними властивостями.

Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.

У плодах ріжкового дерева міститься  речовина, так звана «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.

Основные
Страна производительАлжир
ТипКакао-порошок
Вес500 г
УпаковкаПакет
Жирность0.77 %
  • Цена: 100 грн./упаковка