Корзина
477 отзывов

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Корзина
Агар-агар 1200. Іспанія, 1кг
влево
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 1кг, фото 2
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 1кг, фото 3
  • Агар-агар 1200. Іспанія, 1кг, фото 4
вправо

Агар-агар 1200. Іспанія, 1кг

  • В наличии
  • Оптом и в розницу

755 грн./кг

Показать оптовые цены
+380961963835
Менеджер Яна
  • +380631963835
    Менеджер Яна
  • График работы
  • Контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Агар-агар 1200. Іспанія, 1кгАгар-агар 1200. Іспанія, 1кг
755 грн./кг
В наличии
Купить
+380961963835
Менеджер Яна
  • +380631963835
    Менеджер Яна
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Агар-агар від іспанського виробника ТМ «ROKO» — сипучий порошок білого або кремового кольору на основі очищеного агар-агар. Агар-агар - природний полісахарид, який отримують із різних видів корисних морських водоростей (Rhodophyceae), в основному Gelidium та Gracilaria.

ROKOGEL 2400A® є харчовою добавкою, яка схвалена Європейським союзом, основні властивості агара це гелеутворювачий агент, загусник та стабіліатор, що роблять його загальновизнаним, натуральним, здоровим інгредієнтом для виробництва продуктів харчування.

Агар-агар використовується для приготування зефіру, мармеладу, пташиного молока, різноманітних желе та суфле, навіть варення, крім цього його застосовують для приготування мясних та рибних заливних блюд (холодці на основі агару більш користніші та не ростають спекотним літом), соусів та маренадів. Його додають до морозива щоб запобігти утворенню кристаликів льоду, а також для освітлення напоїв.

Спосіб застосування:
Рекомендується замочити агар-агар (з розрахунку 1ч.л. агару на 150мл рідини) в холодній воді (кімнатної температури) на 40-60 хвилин, а потім проварити його до 5 хвилин при температурі 95 °С.

Виробник: ROKO

Країна виробник: Іспанія

Специфікація:

  • Сила гелю (міцність холодцю) (по Ніккану) - 1250 г/см2
  • рН (1,5% розчин) - 6,2
  • Температура желювання - 41 °С
  • Температура розчинення - 95 °С
  • Вміст золи - <1,1%
  • Волога - 17,4%

Органолептичні показники: Порошок кремово-білого коліру.

Умови зберігання: Агар повинен зберігатися в сухому прохолодному місці при температурі 2~30°C

Термін зберігання: 24 місяці.

Фасування: ZIP-пакети по 1кг. Картонна коробка 25кг

Агар-агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.),  які ростуть в Білому морі і Тихому океані та утворює у водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину.

ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар виробляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лугом і водою - екстракція - фільтрація - заморожування - пресування - сушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E406.

КОРИСТЬ АГАРА.
Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами і мікроелементами. Агар-агар не є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухає субстанція агару не розкладається в кишечнику, так як дуже швидко проходить через нього. Дія агару має легкий проносний ефект і засноване на тому, що, розбухаючи, він значно збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишечника і тим самим стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини і шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу. Агар-агар сприяє регенерації сполучних тканин та міцності суглобів.

Агар-агар не розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах вищих 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термозворотнім (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агар при високих температурах може здійснюватися гідролітичні розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту / кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.

 

Основные
Производитель  ROKO
Страна производительИспания
Вес1000 г
СоставАгар-агар (E-406), дектроза
ТипЗагуститель
Пользовательские характеристики
Інгредієнти для приготуванняЗефіру
  • Цена: 755 грн./кг