Корзина
477 отзывов

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Корзина
Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр
влево
  • Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр, фото 2
  • Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр, фото 3
  • Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр, фото 4
  • Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр, фото 5
  • Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр, фото 6
вправо

Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр

  • В наличии

420 грн./упаковка

+380961963835
Менеджер Яна
  • +380631963835
    Менеджер Яна
  • График работы
  • Контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Какао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500грКакао боби Кріолло (Criollo F1), Венесуела 500гр
420 грн./упаковка
В наличии
Купить
+380961963835
Менеджер Яна
  • +380631963835
    Менеджер Яна
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Какао-боби сирі, сорт "Criollo" (Кріолло) зібрані в Венесуелі на плантаціях в зоні Sur de Lago (штат ZULIA), врожаю 2019 року. Ступінь ферментації F1 (85-97% ферментованих бобів). Особливою ознакою якісно ферментованих бобів є наявність білого нальоту (сивини) на поверхні боба. Ідеальний варіант для приготування шоколаду. Какао боби гарно відкривають свій смак та аромат після переробки в меланжері, конирувати не потрібно.

Найкращі для вживання у сирому вигляді. Неповторний смак та аромат вже відчувається на етапі відкриття упаковки. Тонка приємна гіркуватість, м'яка терпкість, виражений шоколадний смак з глибоким та насиченим ароматом меду та тропічних фруктів.

Тільки какао боби сорта Кріолло мають тонку оболонку - какао веллу. Особливо їх аромат та смак розкривається під час обсмажування, рекомендуємо це робити в духовці при температурі до 130 градусів, розклавши їх тонким шаром.

Боби какао мають величезну цінність для здоров'я людини. Завдяки своїм якостям, вони здатні прискорювати процеси метаболізму в організмі людини, що призводить до збільшення якості та тривалості життя, крім цього покращується стан сердцево-судинної системи. Какао-боби — це один з найкращих природніх антиоксидантів. В бобах какао міститься  багато магнію, йоду, цинку, фосфору та  інших мінералів, необхідних для організму людини.

Какао боби з Венесуели

Ароматні какао боби з Венесуели, вважаються кращими в усьому світі, а деякі окремі сорти, визнані еталоном якості серед какао бобів.
У Венесуелі виростають природні гібриди какао бобів, сорти Criollo і Trinitario. Саме наявність, в більшій чи меншій кількості, різних гібридів сорти Criollo є основною відмінною ознакою венесуельського какао.
Всі види какао бобів, вирощених в Венесуелі, прийнято ділити по зонах, на територіях яких розташовані плантації какао дерев.

Детально про боби сорту Criollo із Венесуели, можете переглянути в відео. Відео знаходиться в розділі Статті на нашому сайті: "Какао боби Кріолло. Репортаж з Андрієм Гречаним про боби із Венесуели"

Загальні характеристики какао бобів:

  • Theobroma cacao L, Criollo;
  • ферментовані F1, висушені, відсортовані, відбірні;
  • даний продукт не містить генетично модифікованого матеріалу;
  • не містить BSE / TSE;
  • не містить глютен;
    ЗОНА SUR DEL LAGO  (ШТАТ ZULIA)

    На заході країни, на березі озера Маракайбо, розташована зона, відома в усьому світі під назвою Sur del Lago. Фахівці відвідали десятки різних плантацій на території цього штату провели безліч зустрічей з виробниками, вивчали їх технологію, а також визначили
    головні особливості какао бобів, вироблених в зоні Sur del Lago.
    Грунтуючись на власних висновках і висновках, ми відносимо
    какао боби, вирощені в цій зоні, до кращих в Венесуелі на
    плантаціях цього регіону переважають різновиди сорту Criollo Саме в цьому регіоні в достатній кількості можна зустріти какао Criollo в чистому вигляді, яке має досить екзотичним смаком і ароматом.

ФЕРМЕНТАЦІЯ КАКАО БОБІВ:

Данні какао боби мають ступінь ферментації F1.

Ферментація є первинною стадією обробки свіжих какао бобів. Виробники приділяють особливу увагу даному процесу. Оскільки, саме ферментація впливає на кінцевий смак, післясмак та аромат кінцевого продукту - шоколаду. Виробники какао бобів поділять ферментацію на два ступеня: F1 (найвища ступінь) та F2 (середня ступінь).

Какао боби F1 — ступінь ферментації всіх зерен в загальній масі становить від 85 до 97 відсотків.

Детально про ферментацію бобів дивіться в відео на нашому сайті, в розділі Статті: "Какао боби Кріолло. Репортаж з Андрієм Гречаним про боби із Венесуели".

Фото товару реальні, та виконані компанією "Choco Life"
Основные
ТипКакао-бобы
Вес500 г
УпаковкаПакет
Пользовательские характеристики
УпаковкаКрафт дой-пак с окном
ТипКакао боби Criollo, F1
  • Цена: 420 грн./упаковка