Кошик
85 отзыва
Сертифікована компанія Prom.ua
Какао-масло натуральне 100г, Favorich, Індонезія
влево
  • Какао-масло натуральне 100г, Favorich, Індонезія, фото 2
  • Какао-масло натуральне 100г, Favorich, Індонезія, фото 3
  • Какао-масло натуральне 100г, Favorich, Індонезія, фото 4
вправо

Какао-масло натуральне 100г, Favorich, Індонезія

  • Гарантована наявність

50 грн.

+380961963835
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 дня за домовленістю
Какао-масло натуральне 100г, Favorich, ІндонезіяКакао-масло натуральне 100г, Favorich, Індонезія
50 грн.
Гарантована наявність
Купити
+380961963835
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Відгуки про товар

Натуральне какао-масло першого віджиму виробництва "Аsia COCOA INDONESIA" Індонезія, ТМ «FAVORICH®». Має приємний, легкий аромат шоколаду, не гірчить, смачно в сирому вигляді.

Какао-масло отримують з плодів шоколадного дерева - це рідкісне поєднання приємного з корисним. Цей продукт широко використовується в приготуванні якісного натурального шоколаду, так само в косметології та навіть в медицині. Какао-масло отримують з тертого какао шляхом пресування на гідравлічних пресах.

Якісні показники для какао-масла:

  • Какао-масло натуральне G-100 PPP, Premium Quality ТМ «FAVORICH»
  • Вологість, не більше: 0,3%
  • Точка плавлення: 32,0 — 36,0
  • Йодне число: 32,0 — 38,0
  • Пероксидне число, не більше: 4,0 ммоль О2/кг
  • Енергетична цінність на 100г: 899ккал.

Виробник: Аsia COCOA INDONESIA

Країна виробник: Індонезія

Органолептичні характеристики:

  • Зовнішній вигляд: світло-жовтий колір (з легким відтінком сірого).
  • Запах: легкий шоколадний.
  • Текстура: Типова
  • Смак: легкий шоколадний, без смаку жиру, не гірчить.

Фасування: 100г в крафт-пакетах з вікном, запаєний.

Дата виготовлення: Березень 2018 року

Термін зберігання: 24 місяці.

Умови зберігання: при температурі 16-25°С в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів.

Застосування:

  • Кондитерство: використовується для приготування шоколадного велюру, шоколаду, цукерок, начинок, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів.
  • Медицина: як протизастудний засіб.
  • Косметологія: для догляду за шкірою обличчя і тіла.
Корисна інформація:

Масло какао має білуватий колір і м'яку текстуру. Продукт з давніх часів використовується в якості сполучної речовини для виробництва білого та чорного шоколаду. Какао-масло має м'який шоколадний смак та містить багато природних антиоксидантів та мінералів, таких як магній, мідь, марганець. Олеїнова, пальмітинова, стеаринова кислоти, що входять до складу цього продукту, виводять вільні радикали з організму. У той же час в маслі какао міститься тільки залишкова кількість кофеїну і теоброміну.

Одним з найбільш важливих якостей какао-масла є його висока стабільність в порівнянні з іншими жирами. Це обумовлено наявністю великої кількості антиоксидантів. Саме цей унікальний аспект дає йому вражаючий термін зберігання 2-5 років.

Стабільність при кімнатній температурі, але відносно низька температура плавлення робить його ідеальним базовим маслом для косметичних засобів при виготовленні мазей, лосьйонів, бальзамів для губ.

Звичайно ж це основний інгредієнт для приготування шоколаду. Саме завдяки цьому компоненту шоколад «тане» в роті.

 

Основні
Виробник  АSIA COCOA INDONESIA
Країна виробникІндонезія
Типкакао-масло
Жирність99 %
Вага100.0(г)
УпаковкаКрафт дой-пак с окном
Дополнительные характеристики
Інгредієнти для приготуванняШоколаду
  • Ціна: 50 грн.
Додати відгук
Відмінно
1 отзыв100% позитивних
  • Геннадий Олейник
    Відмінно

    Високоякісне масло какао.рекомендую...

social-icon
Loading...